Idag är sista chansen och så presenterar vi en nyhet!

klocka

Idag klockan 15.00 stängs biljettkassan till årets LITS2016.
Så är du det minsta tveksam eller inte hunnit bjuda in din vän så gör det nu.
Det finns fortfarande an del platser kvar.
Vi ser fram emot en minst sagt vacker och spännande dag i Ronneby. Överraskningar, picknicklunch, gräsfläckar, skratt och en mängd olika talare och seminareledare. Kan man önska sig en bättre inledning på sommaren!

NYHET!
Vi vill ändå fortsätta att överaska. Detta gör vi genom att lägga till ytterligare ett seminariepass för er att välja på. Detta pass äger rum under eftermiddagen, 14.15 – 15.30. Välkommen till Kajsa och hennes lekfulla värd baserad på tillit i praktiken.

kajsa2Kajsa Balkfors
För att kunna skapa, lära, förändra, möta det okända och de olika behöver vi tillit och gränsöverskridande. Att detta är avgörande för oss som både individer, organisationer och samhälle är alla inklusive forskningen överens om. Men hur bygger vi tillit? Hur erövrar vi modet att gå över inre och yttre gränser? Detta pratas och forskas det mindre om. I Kajsas workshop får vi utforska fem aspekter av tillit, både i praktiken och i fördjupad förståelse.

 

Kajsa är medgrundare till Tillitsverket som arbetar för socialt hållbar samhällsutveckling genom tillit, lek och skapande (www.tillitsverket.se). Hon är också utbildare och processledare i medskapande ledarskap och konsten att leda samtal som spelar roll (www.artofhosting.org).  I 20 år har hon i olika gränsöverskridande roller –  som statsvetare, kulturentrepenör, VD för Cirkus Cirkör, adjunkt på Uniarts, workshopledare, författare och föreläsare – fokuserat på att bygga förutsättningar för vår mänskliga förmåga att skapa, oavsett det handlar om kunskap, ledarskap, entreprenörskap, medborgarskap eller gemenskap!

Kram/LITS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Follow Me