Nu släpper vi biljetterna!!

biljettsläpp_webb_1

Välkomna till Diversity & Learning Is The Shit 2016! (#LITS2016)

13-14 Juni 2016 / Ronneby

Vi tillsammans med flera av landets kanske just nu mest spännande talare och workshopledare kommer att beröra ämnen som integration, hbtq, könsroller, genus, funktionsvariation, utanförskap mm! Det blir sett ur ett större perspektiv men också ett väldigt nära där vi står och verkar.
Vi vill ge dig möjligheten att verkligen beröras och beröra, att berikas och fyllas på med ny kunskap. Men framförallt inspireras, närverkas och utmana oss till vår mission att tillsammans med våra barn skapa en än bättre värld!

#LITS2016 är en konferens på två dagar för den som vill.

DAG 1 (13/6)
En dag med fokus på lyssnande och deltagande.
Vi blandar talare och workshops. Ta del av keynote speakers men välj också bland en massa olika miniseminarier!

Dag 2 (14/6)
En dag för de som vill gå djupare, skapa och deltaga i större utsträckning.
Denna dag är en extra exklusiv dag för endast ett fåtal deltagare och leds av Kajsa Balkfors (Grundare av Cirkus Cirkör) och den fantastiska gruppen på Tillitsverket. Flera av våra talare och ledare från dag 1 kommer även att deltaga! Först till kvarn!

Obs, vi bjuder på fika och lunch båda dagarna!!

Programmet kommer att skapas i sin helhet under mars och april månad. Ni följer detta löpande på vår Facebooksida och på vår webb. (Tips är att gilla oss på Facebook för där kommer vi att underhålla er fram tills vi träffas IRL :)
Val av seminarium kommer ni att få göra i April.

Men vi vill ändå redan nu avslöja ett fåtal av de vänner som kommer till oss!

saraklasClaes Schmidt, inspiratör, entreprenör och f.d. marknadschef blev känd som ”Sara Lund” över hela landet när han ”kom ut” som transvestit 2003. En underhållande och interaktiv inspirationsföreläsning om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt. Claes Schmidt mottog ”Stora Talarpriset” feb 2011 och har gett ut boken ”Från Man till Människa”.

navidNavid Modiri, går knappt att presentera! Googla!
Han gjorde succé som sommarpratare i P3, just nu aktuell som programledare på SVT/UR i ”Diktatorn”,
han utmanade Jimmie Åkesson att spela golf som insamling till Musikhjälpen, blev utskälld som programledare i Filmkrönikan, i vår är han på skolturné med sitt projekt Samtalsaktivisterna.

se_lou_rossling_2_j_127411aLou Rossling, denna hjärtliga kvinna som kan får vilket hjärta som helst att smälta. Hennes 20 års erfarenhet i mötet med oss vuxna med fokus på våra barn är unikt! Lou har besökt oss tidigare på LITS men denna gång vill även hon beröra OLIKA och med fokus på en öppen famn.

tillitsverketTILLITSVERKET är ett fritt initiativ startat av människor som tror på betydelsen av att våga arbeta långsiktigt, förebyggande och gränsöverskridande för att bygga ett mer tillitsfullt och hållbart samhälle.
Vi på LITS ser det som en ynnerst att få ha dessa vänner på plats i Ronneby. Vill ni veta varför? Besök deras webbplats nu.

mickeKajsa_Unleashed_DressMicke Gunnarsson (föreläsare) & Kajsa Balkfors (grundare av Cirkus Cirkör) – Inspiratörer och samhällsentreprenörer ut i fingerspetsarna eller kanske rättare sagt i hjärterotarna.
Micke har tillsammans med Kajsa Balkfors lett LITS som moderatorer och gör detsamma även i år. När de står på scen vet man aldrig riktigt vad som kommer att kunna hända, så även i år!

vovvenMen vem är denna livsviktiga hund som är med på bild?
Kommer den till LITS216? Många frågor blir det. Snart kommer svaren. Håll ut!

Med detta så önskar vi er alla varmt välkomna till oss i sommar! Det kommer att bli ett möte utan dess like!

Så klicka här för att komma till biljetterna!

Vill ni veta mera, se hur Micke Gunnarsson går i gång i filmen nedan :-)

Vi ses!
#LITS2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Follow Me