Posted on

Bli en ”chooser” du med

Vill du också blir en ”chooser” som kan välja det du verkligen vill ha i livet – eller tänker du nöja dig med det du kan få? Så här gör du för att bli en ”chooser”!

All vill försätta sig en situation när de kan välja fritt – men friheten att välja kommer av hur man placerar sig själv i livet, och på den vägen kan lärandet faktiskt ha en viktig position.

Välj dina vänner

Låter det sjukt? Att man ska skippa en del av vännerna och välja vissa? Man ska nog formulera det lite mer så här: Om du är på väg i en viss riktning i livet ska du alliera dig med personer som är på väg åt samma håll. Detta stärker dig och din väg framåt. Även om du inte är säker vart du är på väg kan du välja bort negativa personer som gör saker som är mindre bra. Kan….! Du ska göra det!

Om du vill välja vad du ska göra i livet behöver du ha driv och gå framåt inom något som du gillar och som du kan planera och satsa på. Det finns många bra utbildningar för att kunna göra det, och väljer du något du tycker om kommer du att bli extra bra på det.