Posted on

Kundservice

Vill du utvecklas till att bli en fantastisk kundtjänstmedarbetare som får kunder att sprida lovord över företaget du arbetar för, eller vill du ge dina anställda chansen att briljera i kundservice? Det finns otroligt många utbildningar där man får lära sig hur man bemöter kunden på absolut bästa sätt och kanske till och med indirekt lättar upp en i övrigt trist dag. Oavsett om du arbetar i en affär eller bara går i tankarna om att arbeta med kundservice finns kurser där du ges chansen att slipa på dina sociala förmågor.

Via YH kan du hitta utbildningar i kundservice, både på plats i skola och på distans. En fördel med en YH-utbildning är att de inte är avgiftsbelagda och skulle du vilja kan du söka studiemedel under tiden du studerar. Utbildningsstart varierar mellan en gång till två gånger per år. En annan fördel med en YH-utbildning är att den nästan garanterar arbete då YH fokuserar på branscher där det finns en stor efterfrågan på personal.

Om du vill ge dina anställda och företag ett försprång i kommunikation finns det utbildningar som både fokuserar på helheten i kundservice men också specifika områden. Är det någonstans kundtjänsten behöver förbättras, kanske via e-post eller sociala medier, så finns kurser som just fokuserar på det och hjälper er att både utvecklas tillsammans och för sig.

Efter en YH-utbildning eller annan kurs i kundservice är du mer än redo för att söka lediga jobb i Stockholm. Om den meningen känns överväldigande så var inte orolig, eftersom Bravura hjälper dig att hitta din plats i både arbetslivet och i storstaden. Med erfarenhet och kunskap lotsar Bravura dig rätt och är ett stöd i din yrkesmässiga utveckling.

Vill du arbeta inom bank som bank- och försäkringsrådgivare så har Yrgo en avgiftsfri YH-utbildning på heltid i Göteborg som förbereder dig på service och mötet med bankkunden. Utbildningen pågår i två års tid och bland kurserna återfinns bland annat organisation, ledarskap och arbetsliv och företagsekonomi. I utbildningen ingår även praktik, studiebesök och projektarbete där du arbetar självständigt. Att jobba inom bank innebär många kundmöten och en känsla för service, något som lärs ut både i litteratur och under praktikens gång.

Yrgo har även en utbildning på heltid i Göteborg till att bli en diplomerad

resekonsult, vilket innebär många kundkontakter och servicekänsla. Utbildningen pågår i två år och den är studiemedelsberättigad. I arbetet kommer du att boka men även föreslå och sätta ihop resor och upplevelser för både privatpersoner och företag. Det är ett spännande och varierande yrke och passar dig perfekt om du är för mötet människor emellan!